Ugrás a tartalomra

Határtalanul!

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával!

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 

 

Tájékoztatás

Ügyfélfogadás, ügyintézés a szünidőben:
Tanítási időn kívül, nyári szünetben: szerdánként 800-1200 óráig.

Közlemény

A Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium igazgatósága a TV2 Tények című műsorában elhangzottakkal kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki.

2022. január elején az egyik dolgozónk szülési szabadságra ment. Pótlását nagyon nehéz volt év közben megoldani, különösen az általa tartott sportköri foglalkozások esetében.

Az intézményünk ebben a helyzetben az általunk több évtizedes sportolói, edzői múltjáról ismert személy alkalmazása mellett döntött.

A riportban elhangzottakkal szemben nem főállású dolgozóként, hanem óraadóként, a tanév végéig, június 15-ig szerződéssel látta el a délutáni edzések (boksz) megtartásának feladatát. Jogviszonya alatt erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezett.

Nem vagyunk nyomozati szerv, az edző őrizetbe vételekor vádként megfogalmazott tevékenységéről semmilyen tudomásunk nem volt, ilyet hivatalos szerv, diák, vagy szülő sem jelzett felénk. Minden ilyen jellegű tevékenységet ugyanakkor elítélünk, az ellen harcolunk pedagógiai munkánkban.

Az őrizetbe vételekor, június 29-én már semmilyen jogviszonyban nem álltunk a helyettesítő edzővel.

A Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium visszautasít minden rosszindulatú híresztelést, feltételezést, amelyek végtelenül károsak a felnövekvő ifjúság és intézményünk számára.

Igazgatóság

 


Létrehozva: 2022. 07. 16.