Ugrás a tartalomra

Határtalanul!

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával!

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.Választható képzéseink

Gimnázium általános

Cél az egyetemi tovabbtanulásra, nyelvvizsgára, ECDl vizsgára történő felkészítés. Közgazdász, mérnök, tanár, orvos, ügyvéd szeretnél lenni?

Gimnázium média

Azok jelentkezését várjuk, akik a kommunikáció, a filmezés, a média-informatika, közösségi média (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, Snapchat) világa iránt érdeklődnek.

Gimnázium informatika

Kiemelt szakterület, melyet a műszaki, mérnöki pályákra készülő diákoknak ajánlunk! Magas szintű informatikai, programozási, webfejlesztő és robotika ismeretek birtokában, majdan felsőfokú végzettséggel több tízezer jól fizető álláshely vár rád!

Technikum kadét

A Honvéd Kadét program részeként a Dél-Alföldön egyedülálló továbbtanulási lehetőség. Szakképzettség birtokában kiszámítható közszolgálati életpálya. Civil vagy honvédelmi területen is továbbtanulhatsz.

Technikum turisztika

A gazdaság húzóágazata, több mint 10%-os növekedés évente! Szakma birtokában kiemelt kereseti lehetőségek itthon és külföldön egyaránt! Irány a szállodaipar, idegenvezetés, utazásszervezés!

Kollégium

Az intézménytől 30 méterre lévő otthonosan berendezett 4-5 ágyas szobákban pihenhetsz, és töltheted el szabadidődet, valamint korszerű multimédiás termebken tanulhatsz.