Bizonyára értesültek/értesültetek arról, hogy 2020. március 16-tól  a tanulók a köznevelési intézményeket nem látogathatják (a Kormány 1102/2020. III. 14. Korm. határozata alapján), és a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Erre módszertani ajánlásokat fognak kiadni, de helyben is felkészültünk, így mindent megteszünk azért, hogy a tanulmányi követelményeket teljesítsük. Ennek érdekében tanáraink fel fogják venni a kapcsolatot a diákokkal (pl. e-mail, elektronikus napló, facebook-csoport stb.).

Kedves Diákok! Kérjük, hogy álljatok rendelkezésre és kapcsolódjatok be a kialakuló tanulási folyamatba. Így lehet most majd közösen készülnünk, teljesíteni a követelményeket. Mindannyiunk közös érdeke ez, hogy elkerüljük az esetleges negatív következményeket. Segítsük egymást és segítsétek Ti is egymást.

Amennyiben szeretnétek az iskolában vagy a kollégiumban hagyott személyes holmitokat, használati tárgyaitokat, tanulási eszközeiteket elvinni, arra holnap (március 15-én) 14 órától 18 óráig lesz személyesen lehetőségetek. Hétfőn (március 16.) pedig ugyanezt a szüleitek tehetik meg reggel 8-18 óra között. Kérjük, hogy lehetőleg szüleitekkel vagy egyénileg, de mindenképp maximum néhány fős csoportokban érkezzetek az iskolába, illetve a kollégiumba.

Megértéseteket és együttműködéseteket megköszönve, tisztelettel:

Farkas Zoltán igazgató
Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium
Kiskunmajsa