Nyílt napok a Tomoriban: október 15. és november 19. 8 órától!

 • Gimnázium

  Általános tanulmányi terület

  OM203168-0001

  Ebben az osztályban elsősorban egyetemi, főiskolai továbbtanulásra felkészítő oktatás folyik. Fontosnak tartjuk az informatikai és idegennyelvi készségek megalapozását, a vizsgákra való felkészítést. Ennek érdekében minden tanuló számára – tudásának megfelelő csoportban - emelt óraszámú képzés folyik angol és német nyelvből. Diákjaink helyben szerezhetnek nemzetközi ECDL bizonyítványt. Lehetőség van humán (magyar, történelem) vagy reál (matematika, fizika, biológia) orientációra. Infokommunikációs eszközökkel jól felszerelt tantermekben, szaktantermekben, természettudományos laborban készítjük fel diákjainkat a tanulmányi versenyekre és a felvételi vizsgára. Építünk a tanulók kreativitására, odafigyelünk mind a tehetséggondozásra, mind pedig a lemaradók felzárkóztatására.
  Részletek
 • Gimnázium

  Média tanulmányi terület

  OM203168-0002

  A média-kommunikációs orientációs képzésünk vonzó és egyedülálló a Dél-Alföldön. Tanulóinkat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek tanítják, tanrendbe építve és projekthetek keretében a média-informatika, a filmkészítés, a rádiózás, újságírás és a közösségi média (Facebook, YouTube, Instagram, TikTok, Twitter) rejtelmeire. Jól felszerelt szaktantermek, folyamatosan megújuló eszközpark és egy saját televíziós stúdió segíti a felkészítést. Az színvonalas munkát országos versenyek döntőiben elért eredmények, önállóan szerkesztett rádiós, televíziós műsorok, riportok és sikeres egyetemi felvételik mutatják (Országos Diákfilmszemle I. DÍJ! és Országos Diákfilmszemle I. KÖZÖNSÉGDÍJ!)

  Részletek
 • Gimnázium

  Informatika tanulmányi terület

  OM203168-0003

  Az informatika orientációs képzésünket azok számára ajánljuk, akik a jövőjüket az informatika, a programozás, webfejlesztés vagy a robotika területén képzelik el. A gimnáziumi alapképzésben rejlő lehetőségek, mint az általános műveltség elsajátítása vagy két idegen nyelv tanulásának lehetősége jól ötvöződik az elmélyültebb informatikai oktatással. Szinte nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne szükség informatikai tudás alkalmazására. Különösen ajánljuk azoknak, akik műszaki, mérnöki pályára készülnek, legyen az akár villamosmérnök, építészmérnök, gépészmérnök, energetikai vagy a Magyarországon nagy jövő előtt álló, autógyártást kiszolgáló mechatronikai mérnök.

  Részletek
 • Technikum

  Honvédelmi ágazat

  OM203168-0005

  A honvédelem ágazatban a természettudományi, informatikai, elektronikai és műszaki ismeretekre épülő képzések teszik lehetővé, hogy a jövőben Magyarország biztonságáért és fejlődéséért tenni akaró felelős állampolgárok generációja nőhessen fel. A képzés során a honvéd kadét alapszakma választható szakirányainak köszönhetően a fiatalok megismerkednek a természeti és épített környezet sajátosságaival, valamint a környezetkárosító hatásokkal, az autóipar és az informatika / infókommunikáció jelenével és jövőjével. Duális képzés keretében a szakmai gyakorlatokon jól felszerelt laboratóriumokban, műhelyekben, gyakorlótereken és lőtereken korszerű eszközpark segítségével sajátíthatják el a magas szintű ismereteket.

  Részletek
 • Technikum

  Turizmus-vendéglátás ágazat

  OM203168-0004

  Aki szeretné felfedezni a világot, utazni, új kultúrákat megismerni és emberekkel foglalkozni, továbbá érdeklődik a gasztronómia iránt, annak a turizmus-vendéglátás ágazatban való továbbtanulás kiváló lehetőséget biztosít. Tanulmányok során a hagyományos magyar vendégszeretet fogalmát tartalommal töltik meg, ugyanakkor az üzleti tevékenység alapjait is elsajátíthatják. A turizmus és vendéglátás területén a tanulók korszerű, piacképes tudás birtokába jutnak, átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket szereznek egyrészt iskolai, másrészt munkahelyi környezetben, nyelvet tanulnak, emellett belekóstolnak a gasztroturizmus, aktív turizmus és a kreatív turizmus világába is.

  Részletek

Bemutatkozó filmünk 2022 / 2023

Bemutatkozó filmünk

Továbbtanulási tájékoztató 2022 / 2023

Tájékoztató 2022 / 2023

Nyílt napok a Tomoriban: október 15. és november 19. 8 órától!

Bemutatkozó filmünk 2022 / 2023

Továbbtanulási tájékoztató 2022 / 2023