Ugrás a tartalomra

 

 

Tájékoztatás

Ügyfélfogadás, ügyintézés a szünidőben:
Tanítási időn kívül, nyári szünetben: szerdánként 800-1200 óráig.

Kiemelkedő eredmények online oktatással is

Rendhagyó időszak után rendhagyó tanévzáró ünnepséget tartottunk az iskola aulájában, ahol egyszerre csak egy osztály tartózkodhatott és vehette át a bizonyítványokat.

A 11.a osztály esetében azonban más vonatkozásban is rendkívüli eseményről számolhatok be. A 30 tanuló csaknem fele, pontosabban tizennégy diák kitűnő vagy jeles bizonyítványt vehetett át az osztályfőnöktől.

A három hónapig tartó online oktatás során a tanulók bebizonyították, hogy képesek az önálló munkavégzésre, a kiszabott határidők betartására és egymás támogatására is.

Összesen 28 tantárgyi dicséret született, és számos elismerő oklevelet oszthattam ki a tanulmányi vagy sportversenyeken való részvételért is. Példamutató hitéletükért heten részesültek elismerésben, amihez nem elég a rendszeres szentmise-látogatás, hanem valami mást is „le kell tenni az egyházközség asztalára”. 

A kialakult járványhelyzet miatt sajnálatos módon nagyon sok verseny nem került megrendezésre, az erdélyi évfolyam-kirándulás is elmaradt, és a diákok nem vehetnek részt a kéthetes külföldi nyelvtanulási programban sem.

A sok veszteség ellenére derűlátón nézünk a következő tanév, elé és az eddigi eredmények alapján reméljük, hogy mindenkinek jól fog sikerülni az érettségi vizsga is, majd mindenki a választott felsőfokú oktatási intézményben tanulhat tovább.

Havasi Helén
osztályfőnök


Létrehozva: 2020. 06. 16.