Ugrás a tartalomra

Határtalanul!

Megvalósult Magyarország Kormányának támogatásával!

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.Mutasd meg magad a világnak!

 Fotó- és videópályázat a dél-alföldi régió 7-8. osztályos tanulói számára

A kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium fotó- és videópályázatot hirdet a térség hetedik és nyolcadik osztályos tanulói részére.
A pályázatban minden hetedik és nyolcadik osztályos általános iskolai tanuló részt vehet, akit érdekel a kreatív önkifejezés, világunk, környezetünk képi megjelenítése.
A beküldött pályamunkákat a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium,Technikum és Kollégium szaktanárai, fotós és videós szakemberek fogják értékelni.

A fotó szekcióban három kategóriára lehet jelentkezni:

 1. Természetfotó
 2. Parafrázis
 3. Történetmesélés
 • Természetfotó – Arany fények, kék árnyékok
  Készíts gyönyörű képeket környezeted, lakóhelyed jellegzetes tájmegjelenéséről akár hajnalban, akár napnyugtakor! Adj címet a képeidnek és már el is küldheted a számunkra!
  (maximum 5 kép)
 • Parafrázis – Ugyanaz másképp
  Téged is magával ragadnak a csodálatos műalkotások? Ragadd meg egy részletét, bontsd szét elemeire, rakd össze újra, majd kattints a fényképezőgépeddel vagy a telefonoddal, és jelentkezz a pályázatunkra!
  (maximum 5 kép)
 • Történetmesélés - Szeretnénk hallani rólad!
  Hol élsz, hogy érzed magad, mivel szeretsz foglalkozni? Meséld el a történeted egy öt-tíz képből álló fotósorozatban, amiről úgy gondolod, kifejezi az egyéniséged! Tervezd el, valósítsd meg, és már küldheted is a pályázatra!
  (5-10 képből álló fotósorozat)

A videó szekcióban egy kategóriát indítunk:

 1. Történetmesélés
 • Történetmesélés - A mozgókép többet mond rólam
  Ha úgy gondolod, inkább videó készítésével tudod kifejezni magad, megmutatni a világnak, ki vagy, mi foglalkoztat, akkor annak sincs akadálya. Készíts egy maximum 3 perces videó felvételt magadról, barátaidról, környezetedről, vagy arról, ami a legjobban érdekel, és jelentkezz azzal a pályázatra, hiszen Te is tudod: minden ember különleges.
  (egy darab, maximum 3 perces videó)

A pályázatra bármilyen képrögzítő eszközzel jelentkezhetsz, legyen az fényképezőgép, videókamera vagy mobiltelefon.
A pályázati anyagodat a  kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium által megadott email címre kell elküldened. Az emailhez csatold a szülő és általad aláírt adatvédelmi nyilatkozatot(be szkennelt/lefotózott változatát) és a versenyre szánt képeidet vagy a videódat (fájlnév legyen az alkotásod címe). Az email törzs részébe írd be  a nevedet, a településed nevét,  az iskolád nevét és az osztályodat.
Az email címe: palyazat@tomorimajsa.hu
A pályázati anyagodat 2022. január 10-ig kell elküldened.

A beérkezett pályaművekre 2022. január 11-től lehet szavazni a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium Facebook oldalán elhelyezésre kerülő pályázati galériában (facebook.com/tomorimajsa). Szólj a barátaidnak, a családtagjaidnak, mert a legtöbb lájkot kapó három pályamű közönségdíjban részesül!

Az online szavazás 2022. január 17-én zárul, ezzel párhuzamosan az értékelő zsűri is meghozza döntését.
A pályázat értékeléséről, a díjátadó programjáról 2022. január 18-ától küldünk értesítést, majd a díjátadóra 2022. január 21-én, pénteken kerül sor a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium aulájában, Kiskunmajsán.
6120 Kiskunmajsa, Kálvária u. 6.
Információ, elérhetőség: titkar@tomorimajsa.hu
Díjazásban részesül a négy kategória első három helyezettje, valamint a közönségnek legjobban tetsző első három pályamű.


Létrehozva: 2021. 10. 14.