Ugrás a tartalomra

Látogatás a KVT média televízió-stúdiójában!

Mozgóképkultúra és médiaismeret óránkon (11.B média szakirány) látogatást tettünk a Kiskunmajsai KVT (Kiskunmajsa Város és Térsége) Média televízió-stúdiójában. Célunk betekintést nyerni a lokális televíziózás különböző szegmenseibe (szerkesztő, műsorvezető, operatőr, vágó stb...). Örömmel tapasztaltuk, hogy sok-sok hasznos információval, szakmai tapasztalattal lehettünk gazdagabbak a látogatás során. Személyesen találkozhattunk ugyanis a stúdióban dolgozó szakemberekkel, akik számunkra vehető keresztmetszetét mutatták be az itt folyó munkáknak!
Ezáltal kedvet kaptunk arra, hogy többször is látogatást tegyünk a stúdióban, és fejlesszük a meglévő tudásunkat, melyet a gimnázium stúdiójában is megtehetünk, viszont itt profi emberektől, profi eszközökkel tudunk értékes dolgokat megtanulni a leendő szakmánkkal kapcsolatban.
Ezúton szeretnénk megköszönni a stúdió dolgozóinak a kedves fogadtatást, és a sok segítséget. Reméljük, hogy a következőkben is ilyen vidáman fognak telni a látogatások, és tapasztalt, rutinos szerkesztők, operatőrök és vágók lehetünk!

Csontos Renáta – 11.B


Létrehozva: 2021. 12. 13.