Gimnázium  

Technikum

Általános tanulmányi terület

Cél az egyetemi tovabbtanulásra, nyelvvizsgára, ECDl vizsgára történő felkészítés. Közgazdász, mérnök, tanár, orvos, ügyvéd szeretnél lenni?
További információ

 

Turisztika ágazat

A gazdaság húzóágazata, több mint 10%-os növekedés évente! Szakma birtokában kiemelt kereseti lehetőségek itthon és külföldön egyaránt!
Irány a szállodaipar, idegenvezetés, utazásszervezés!
További információ

Média tanulmányi terület

Azok jelentkezését várjuk, akik a kommunikáció, a filmezés, a média-informatika, közösségi média (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, Snapchat) világa iránt érdeklődnek.
További információ

 

Honvédelem ágazat

A Honvéd Kadét program részeként a  Dél-Alföldön egyedülálló továbbtanulási lehetőség. Szakképzettség birtokában kiszámítható közszolgálati életpálya. Civil vagy honvédelmi területen is továbbtanulhatsz.
További információ

Informatika tanulmányi terület

Kiemelt szakterület, melyet a műszaki, mérnöki pályákra készülő diákoknak ajánlunk! Magas szintű informatikai, programozási, webfejlesztő és robotika ismeretek birtokában, majdan felsőfokú végzettséggel több tízezer jól fizető álláshely vár rád!
További információ

 

Kollégium vidékiek számára

Az intézménytől 30 méterre lévő otthonosan berendezett 4-5 ágyas szobákban pihenhetsz, és töltheted el szabadidődet, valamint korszerű multimédiás termebken tanulhatsz.