Tomoris LoL - Imagine

Ma délután egy különleges esemény zajlott iskolánk informatika termében, ugyanis az idei év második LoL bajnoksága került megrendezésre ott! Az esport ismét megmutatta létjogosultságát és erejét!

Pénteken még aggódtunk, hogy nem lesz elegendő jelentkező, mert csak két csapat adta le regisztrációját. Tegnap éjfél volt a jelentkezés határideje és csodálkozva néztük ma reggel a jelentkező csapatok számát! Összesen hat csapat jelentkezett, ami a lebonyolítás szempontjából optimális. Minden csapat öt főből állt, vagyis legalább 30 diák szánt arra időt és energiát, hogy közösen töltsön el időt és versenyezzen egymással!

A jelentkező csapatok: Anonim, Breko breko, CukiFunLuckyTV, Generation of Miracles, LoserFC és a Ripv2.

Végül az első helyen a Generation of Miracles csapata végzett, második a Breko breko csapata lett, a dobogó harmadik helyén pedig a LoserFC kapott helyet!

Az első és második helyen végzett csapat minden tagja ingame jutalomban részesült, vagy részesül, amint ez lehetséges. A nyereményekhez adott támogatásért köszönet Revilnek!

Köszönjük Minden csapatnak a fair play-t és a megjelenést! Következő eseményünk játéka nem LoL lesz, arra is várunk szeretettel Minden érdeklődőt. Bővebb információt erről hamarosan!

Külön köszönet iskolánknak, hogy használhattuk a szükséges eszközöket és a termet. Találkozzunk a következő esport eseményen!

A képekért köszönet Diel Viktóriának!