Október 23-ai ünnepség - 2019

Október 23-án diákjaink megint elismerést szereztek az iskolának. A rendhagyó módon megrendezett városi ünnepségen olyan színvonalas műsort adtak elő, amelyhez a Kiskunmajsáról és környékéről, valamint az ország távolabbi pontjairól érkezett vendégek csak gratulálni tudtak. 

Szereplésükért igazgatói dicséretet kapnak: Ancsa-Molnár Roland, Hegedűs Norbert, Petelei Ildikó, Rávai Attila, Sebők Lajos, Sipos Gergő, Szendrei Barnabás, Tarjányi Dorina és Telek Péter, valamint a Mayossa Hagyományőrző Egyesület tagjai: Fejes Fanni, Gyovai Rebeka, Hájós Anissza és Kertész Inez. A párjaik volt tomoris diákok voltak: Deák Ármin, Dudás Bence, Sipos-Szabó Gergő és Telek János. Nekik is köszönjük a közreműködést. Fejes Fanni éneklésével is a közönség elismerését vívta ki, Tabajdi Anna pedig szövegmondásával kápráztatott el mindenkit.

Osztályfőnöki dicséretben részesülnek a nemzetőrök: Csernák Csaba, Tabajdi Gábor és Tóth Szabolcs, valamint a Csepel teherautó vezetéséért Pálinkó József. 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Szikora Gyula úrnak, a Jonathermál Zrt. elnök-vezérigazgatójának a Csepel tehergépkocsi rendelkezésre bocsátásáért, Pálinkó József vállalkozónak az autó helyszínre juttatásáért, Pintér Dezsőnének a nagylelkű felajánlásáért, a Kiskunmajsai Lovasklubnak és Vadkerti Tóth Benőnek a lovaskocsis szállításért.
Köszönjük szépen Miron Andrea Delia művésztanár és Kosik Sándor esperes-plébános atya közreműködését is. 

Havasi Helén