Újra munkában a T.I.M. Production

A már mindenki által jól ismert A Titkok kertje előadás óriási sikert aratott Kiskunmajsa határain belül és azon túl is. A marketingnek és a sok támogatásnak is köszönhetően közel ezer ember láthatta. A sikert példázza, hogy három teltházas előadást is megért, ráadásul más városok is érdeklődtek iránta! A lelkesedésünk arra ösztönöz minket, hogy ne hagyjuk abba ezt az igen termékeny munkát! Készül a "Musicalek Éjszakája"!

Társulatunk újabb nagyszabású, egész estés előadással készül, melynek címe: „Musicalek Éjszakája”. Ez egy olyan műsor, amely a Magyarországon bemutatott nagy sikerű musicalek leghíresebb, közismert és legszebb dalait foglalja keretbe. 17 ismert musical 33 dalát dolgozza fel. A dalok mellett pedig látványos koreográfiák, zsonglőrködés és egykerekű biciklizés kápráztatja majd el a nagyérdeműt!

Ahogy az már a társulatunktól megszokott, sokoldalú, összetett darabbal készülünk, amelyből nem maradhatnak ki a színház- és színpadtechnikai eszközök sem. Egy újfajta vetítési technikát is alkalmazunk – a színpad nyílására egy speciális vetítőháló kerül kifeszítésre, amin megjeleníthetünk akár hóesést is, amitől a néző elvarázsolva érezheti magát, hiszen a látvány alig különböztethető meg a valódi havazástól. Ezt a technikát alkalmazzák a budapesti nagy színházakban illetve a Broadway-en is.

Ezek mellett pedig azzal is fokozni kívánjuk a hangulatot, hogy a színpadon valódi tűz lesz majd látható, amivel korábban még szintén nem találkozhatott a közönség Kiskunmajsán. Mindez izgalmat és feszültséget kelt, amitől a néző még jobban élvezheti az előadást.

Az előkészületek hasonló szervezettséggel indultak el idén is csakúgy, mint A Titkok kertje esetében. Kétnapos szereplőválogatást tartottunk májusban, ahol énekeseket, táncosokat, statisztákat kerestünk. Rengeteg tehetséges fiatal és felnőtt jött el, mindenki részese akart lenni annak a csodának, amit a korábbi előadásunk létrehozott! Tudatosan választottunk mindenkit a feladatokra, hogy a munka még szervezettebb lehessen, mint az előző alkalommal. A sikeres casting után mindenkit értesítettünk az eredményről. Ahogy korábban is, most is nagyon vegyes társaság jött létre, igazi összefogásról tanúskodik megint a darab.

Csak hogy néhányat említsek, a Kiskunmajsai Dózsa György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tanárai, Tóth Lilla, Pócsik Olga és Debreczeni Dániel, a Szent Gellért Általános Iskolából Török Melinda erősítik a csapatunkat, de többek között énekeseink között tudhatjuk a szintén kiskunmajsai Terbe Dórát, aki annak ellenére, hogy jelenleg Budapesten dolgozik és tanul, szerves részét alkotja a munkának. Sikerünkhöz minden bizonnyal hozzájárul, hiszen óriási tapasztalattal rendelkezik, fél évig Cipruson énekelt.

Újabb különleges, Kiskunmajsán eddig még soha nem látott esemény, hogy a Budapesti Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola néhány növendéke is részt vesz a produkcióban, akrobatikus, hajlékony és fantasztikus mozgásukkal kápráztatják el a nagyérdeműt!

Az pedig, hogy országszerte alkotó, elismert művészekkel is folyamatos egyeztetésben állunk – hiszen ők igen elfoglalt színészek –, hogy részt tudjanak venni az előadásunkban vendégművészként, biztosítja a műsor magas színvonalát, és minden bizonnyal meghozza majd a sikert. Többek között tehát tárgyalunk Ottmár Attilával, aki a Bajai Fiatalok Színházának rendezője, színésze, Lazók Mátyással, aki a Szegedi Nemzeti Színház színésze és Pethő Dorottyával, aki Budapesten a Madách Színház „Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola” egykori diákja és a budapesti színházak állandó szereplője.

Mindenképpen meg kell említenem a háttérben dolgozókat is, hiszen nélkülük sem valósulhatnának meg a terveink. A mi munkánk is nagyon jól bizonyítja, Kiskunmajsa mennyi tehetséges fiatalt ad az országnak, de a szerencsének köszönhetően sikerült a már említettek mellett még egy igen sikeres, egykori kiskunmajsai fiatalt megnyerni a célnak. Ő Balogh Attila, aki „Ati Halliwell” néven dolgozik mint divattervező, és aki megtervezné nekünk a darabhoz szükséges ruhákat.

Szinte hihetetlen, mennyi kreatív, tehetséges gyerek, fiatal és felnőtt él itt velünk a városban, akiket talán nem is ismernénk, sem mi, sem pedig a nagyközönség, ha nem lennének ezek az előadások. Fontosnak tartjuk, hogy összehozzunk ezt a kis közösséget, amely itt él az Alföld szívében, akár a próbákon, a társulat keretében, akár a színházteremben, ahol több száz ember lehet egyszerre részese ennek a különleges világnak.

Elképzeléseink szerint 2014 februárjának végén és márciusában három előadást tartanánk a Konecsni György Kulturális Központ színháztermében. Sok-sok szeretettel várunk majd minden érdeklődőt!