A 2019-es Gólyabál

A hagyományoknak megfelelően iskolánkban idén is megrendeztük gólyabálunkat Szeptember 26-án, melyet a 11. évfolyam szervezett.

Nagyon sokat készültünk erre az alkalomra, ugyanis azt akartuk, hogy a kis gólyáknak örök emlék maradjon. Az idei gólyabál rendhagyó volt, mivel iskolánk új aulájában tartottuk. A bált megelőző keddi napon szerveztünk egy külsős feladatot, ahol a gólyák 6 állomáson tudtak pontot szerezni. A bálra minden kilencedikes osztály külön produkcióval készült. Ezen kívűl összeállítottunk 11 feladatot, melyen a 3 osztály összemérhette tudását. A feladatok szerintük viccesek voltak és nagyon izgalmasak, melyet a kis gólyák nagy élvezettel csináltak végig. A bevonulást, a koreográfiát és emellett néhány feladatot a 3 tagú zsűrink pontozott. Az ügyességi feladatoktól, a lisztfújáson keresztül, a gondolkodtató feladatokig volt minden.

A feladatok legvégén megtekintettük az idei külsős feladatok rövid kis filmes összefoglalóját, majd kihirdetettük az idei gólyabál királyát (Nagysolymosi Géza 9. B) és királynőjét (Garas Panna 9. A ) és udvari bolondját (Császár Xavér 9. C). Ezután következett a gólyaeskü és az eredményhirdetés, melyet Sándor atya ismertetett.

A 3. helyen végzett a 9.A osztály 83 ponttal, a 2. helyezett lett a 9.B osztály 87 ponttal és a 2019-es gólyabál győztese a 9.C osztály 89 ponttal. Végezetül, úgy gondolom, az idei gólyabál nagyon jól sikerült és a 9.-ekes diáktársaink is nagyon élvezték.

Ancsa-Molnár Roland
DÖK elnők 

És íme, ahogy a Gólyák látták: 

“Nekem nagyon tetszett a bál, egyedül azt sajnálom, hogy csak egyszer versenyezhettem. A gólyakirály és gólyakirálynő választással teljesen elégedett vagyok, és örülök, hogy én lehetek a 2019 – 2020-as tanév gólyabáljának királya. A bál utáni diszkó nagyon ott volt és nagyon jó élmény volt számomra.”
/Nagysolymosi Géza/

 

“Nekem az osztály összetartása tetszett. Viccesek voltak a feladatok és az eskütétel is. Az elején még féltem, de feloldódtam az osztály hangulatát, hozzáállását látva”.
/Tullius Hanna/

 

“Rendkívül ötletes és jó feladatok voltak a bálon és a külsös feladatokon is. A buli is jó volt.”
/Vágvölgyi Bettina/

 

“Összességében nagyon jó volt, örültem annak, hogy nem voltak annyira nehéz és lejárató feladatok.”
/Vinkó Kitti/

 

“Jól éreztem magam a gólyabálon. Jól szórakoztam, jók voltak a feladatok és a buli is. Örülök, hogy részese lehettem.”
/Fülöp Erik/

 

“Nekem a gólyabál egy maradandó és szép emlék marad, amire mindig mosolyogva és jó kedvvel gondolok vissza. Nagyon jó volt a csapatszellem.”
/Sztroka Alexandra/