Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/tomorima/tomorimajsa.hu/html/furkesz/includes/menu.inc 2405 sor).

Rendhagyó fizikaóra a Tomoriban

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatot hirdetett augusztusban, melyre az iskolánk 10.A osztálya pályázott. A versenyen 35 iskola indult, ebből az első 5 legtöbb lájkot összegyűjtő iskolába jöttek el az energiakövetek órát tartani.

A 10.A osztály 3. helyezést ért el.

2018. november 19-én a MEKH „szupertanára” Duba Gergely mérnök, energiakövet tartott érdekes fizikaórát az energiáról, annak átalakításáról, a mindennapi energiafelhasználási szokásokról és a megújuló energiaforrásokról.

Izgalmas kísérleteket figyelhettünk meg és próbálhattunk ki az alternatív energia előállítás módjairól, amely mindenki számára nagyon érdekes volt. A rendhagyó fizikaóra felhívta a figyelmünket az energiatudatos, energiatakarékos szemléletmód fontosságára.

A tanóra végén mindenki kapott ajándékot, egy hátizsákot, baseball sapkát, pendrive-ot, kitűzőt, fülhallgatót és könyvet, benne energiatakarékossági tanácsokkal, a nyertes pályázat jóvoltából.

Ezúton is szeretném megköszönni a 10.A osztály nevében, a fantasztikus órát Duba Gergelynek, valamint a szülőknek, a tanároknak, az ismerősöknek és mindenkinek, aki az
osztályra szavazott a közösségi oldalon.

szerző: Ancsa-Molnár Roland 10.A osztályos tanuló