Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls menu_set_active_trail() függvényben (/chroot/home/tomorima/tomorimajsa.hu/html/furkesz/includes/menu.inc 2405 sor).

Önkéntesek a Tomoriból is!

2018. Október közepén került megrendezésre a 72órakompromisszumoknélkül elnevezésű program.

A program egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Az akció Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat.

A diákok több mint 10 különböző munka közül választhattak. A választható munkák közül a legnépszerűbbnek a padfestés, udvargereblyézés, labdaháló készítés, bódéfestés, és a papi sírok gondozása tűnt.

A regisztrációs létszámot messze meghaladta a megjelentek létszáma, összesen 31 diák vett részt a programunkban. Volt, aki csak egy napra tudott jönni, de szép számmal voltak olyanok, akik mindhárom napon velünk dolgoztak.

A munkák szépen haladtak, minden vállalt feladatot teljesítettünk.

Rendkívül jól látható volt az összefogás, az önkéntes segítés iránti elkötelezettség és a szándék, hogy valóban kompromisszumok nélkül járuljunk hozzá a Világ jobbításához.