Ugrás a tartalomra

BIZONYÍTVÁNYOSZTÁS 12.B

Tegnap lezárult az érettségi időszak iskolánkban: a 12.B osztály tanulói is átvehették érettségi bizonyítványukat - szeretettel gratulálunk nekik!

Az elnök asszony és Farkas Zoltán igazgató úr rövid záró szavaikban egyaránt hangsúlyozták, hogy nem akármilyen rendhagyó tanévet és érettségi időszakot hagytunk magunk mögött. Kívánjuk a végzettjeinknek, hogy az iskolai éveikben is gyarapodott megküzdeni tudást és a közösségük iránti felelősségérzetet vigyék magukkal további életükre, és mindig jó szívvel gondoljanak vissza egykori iskolájukra.

Erre szép példát is láthattak annak a bensőséges eseménynek a keretében is, ami szintén a záró ünnepségen történt: osztályunkban is átadásra került egy "Familia gymnasii nostri", azaz "Iskolánk családja" díj, amit olyan végzős diákok családjainak adományoz az intézmény, ahol már harmadik generáció óta az intézmény tanulói voltak a család tagjai. Ezúttal Tóth Szabolcs diákunknak, édesanyjának, Tóthné Frank Anikónak, és nagypapájának, Frank Bertalannak mondhattunk köszönetet.

Telekné Nagy Janka
osztályfőnök


Létrehozva: 2021. 06. 22.